My Messy Tales

Книга, специално създадена за твоето дете!

майка на Боян

на 3. години

“Беше толкова ползотворна! За една вечер спането в леглото на мама и тате приключи 🙂 Дори сега се връщаме от почивка, където отново спа сам и всяка вечер си чака историята!! Благодаря и Ви желая успех.”

Какво е "Нощни приключения"?

“Нощни приключения” е вълнуваща и магическа история за едно малко дете, което тръгва на приключение с любимите играчки, за да открие колко е хубаво да спи в собственото си легло и стая. Приключението ще го научи да бъде по-смел, да разчита на приятелите си и да вижда красотата в откриването на нови неща. Книжката е подходяща за деца на възраст 1-4 години, а в историята ще се влюби цялото семейство.

В издателство “My messy tales” вярваме, че детските книги са прозорец към света и чрез тях децата могат да го опознаят и да развият доброто и емпатията в себе си. С нашите персонализирани книги искаме да им помогнем в този процес чрез максимално личен подход към всяко едно дете.

Книгите ни са създадени с грижа за децата и разбиране към родителите. 

Консултирана от детски психолог

Текстът и илюстрациите са създадени с помощта на детски психолог. Тъй като създаваме истории за деца, искаме да осигурим възможно най-добрата грижа и подход за тях, оповавайки се на професионалисти. Можете да се запознаете с нашите психолози като натиснете бутона.

Всяка книга е уникална!

Всяка илюстрация се персоналзира отделно, както и самата корица. Добавяйки лично послание към детето, превръщате книгата в скъп за тях спомен!

Разбиране към родителите

Да подходиш с разбиране, търпение и усмивка всеки път, когато не те слуша детето, никак не е лесно. Затова създаваме нашите книги – за да помогнем на децата, но и на техните родители. Историите могат да се използват самостоятелно или с допълнителните ни безплатни  ресурси, за да са в помощ на родителя.

Създай приключение, в което твоето дете е главният герой!

Само за 10 минути можеш да подариш едно истинско приключения на детето ти – възможността да е ГЛАВЕН герой в собствена история. Избери мека или твърда корица, персонализирай, изпрати ни послание и останалото ще свършим ние!

Yellow_book_1000x1000px

Избери дали книгата да е с мека или твърда корица

Как се казва главният ни герой

Избери как да изглежда

Добави лично послание

(ако поискаш)

Избери тип корици

NP_Soft_Covers_Pers

Нощни приключения

(меки корици)

35 лв.

NP_Hard_Covers_Pers

Нощни приключения

(твърди корици)

45 лв.

Хареса си история?

Запиши се за нашия бюлетин и ще получиш -10% при първата си поръчка. А пък ние ще се постараем да ти разказваме интересни новини, свързани с нас, нови книги и страхотни безплатни авторски ресурси за пъстри забавления! Ако пък не ти е интересно, винаги можеш да се отпишеш.

Как се забавляваме...