My Messy Tales

доставка и условия за връщане/business mentor

информация

Доставка и условия за връщане

Закупените от вас книги и занимавки се доставят до посочения от вас адрес или офис на Еконт в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Персонализираните ни книги се изработват за срок до 10 работни дни, след което следва стандартния срок за доставка от 1 до 5 дни. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена в първия работен ден. Моля да имате предвид, че при коледни разпродажби, черен петък и други натоварени периоди, е възможно забавяне на вашата поръчка. Благодарим ви за разбирането!

Цената за доставка се изчислява при въвеждане на адреса ви за доставка. Като комплимент от нас имате безплатна доставка, ако поръчате артикули над 50 лева.

Ако поръчката ви е спешна, моля да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

Можете да върнете закупен продукт в срок от 7 работни дни, като трябва предварително да се свържете с нас. Персонализирани книги и продукти не могат да се върнат, поради естеството на продукта. При грешка от наша страна при изработката на персонализиран продукт, свържете се с нас, за да направим замяна.